25 de ani de la înființarea Asociației Comunelor din România (FOTO-VIDEO)

Asociația Comunelor din România s-a înființat la 7 iunie 2017.

Jubileul de 25 de ani a fost marcat de Filiala Sibiu printr-o ședință solemnă la care au participat alături de Președintele Filialei Valentin Ivan, primarul comunei Sadu și Prim-Vicepreședintele Maria Greavu, primarul comunei Loamneș numeroși invitați de marcă.

Au fost prezenți Prefectul Mircea Crețu, Vicepreședintele Consiliului Județean Marcel Luca, Rectorul ULBS, Sorin Radu, Adrian Bibu, Administratorul Public al Județului Sibiu, Octavian Isăilă, Președintele Camerei de Comerț Sibiu, Adrian Rada, Vicepreședinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România, primari din județele Sibiu, Vâlcea și Hunedoara dar și reprezentanți ai altor filiale ACoR din țară. A fost prezent și Secretarul Eparhial al Mitropoliei Ardealului, Pr. Cristian Vaida.

Cu ocazia aniversării, conducerea Filialei Sibiu a ACoR a acordat diplome de recunoștință atât unora dintre invitați, dar și celor care au pus bazele Filialei Sibiu în urmă cu 25 de ani.

 

Valentin Ivan, președintele Filialei Sibiu a ACoR a făcut un scurt istoric al principalelor activități ale filialei și a rezultatelor acesteia din ultimii 25 de ani.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*