27 de insule ecologizate pentru colectarea deșeurilor la Cisnădie

Cele 27 de insule ecologizate vor fi instalate în Crtierul Arhitecților.

Primarul Gheorghe Huja a anunțat că a fost acceptată cererea de finațare din fonduri nerambursabile depusă de Primăria Cisnădie pentru achiziția a 27 de insule ecologizate digitalizate – containere smart.

„Mă bucur când pașii pe care i-am făcut în ultimii ani împreună cu o echipă formată la nivelul Primăriei Cisnădie se concretizează. Tocmai am primit o veste bună penru locuitorii Cartierului Arhitecților.

Este vorba despre un proiect în care m-am implicat personal pentru a veni cu soluții la problema salubrizării din acest cartier.

Fiecare insulă va fi compusă dintr-un ansamblu de 5 containere supraterane de volum mare (între 2 și 5 mc) pentru colectarea separată a celor cinci fracții (biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic/metal și hârtie/carton), dotată cu acces digitalizat pentru persoanele arondate.

Asigurându-vă de faptul că vom căuta și pe parcursul acestui an surse de finanțare extrabugetare pentru a face din orașul nostru unul cât mai atractiv și mai frumos, vă îndemn să aveți încredere în continuare în mine și în echipa mea”, a transmis Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*