40.000 de doze de vaccin anti-Covid 19 administrate la Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar

Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu a administrat de la deschiderea sa și până în prezent nu mai puțin de 40 000 de doze de vaccin anti Covid-19. Centrul a fost deschis la 31 decembrie 2020, iar de atunci a funcționat fără întrerupere.

Dr. Bianca-Mălina Prihoi, medicul coordonator al Centrului de vaccinare al Spitalului Militar spune într-o postare pe Facebook că ritmul va fi păstrat și pe mai departe și îi îndeamnă pe sibieni să se vaccineze la acest centru dar și la celelalte centre de vaccinare.

„ Nu sunt simple cifre. Vorbim de oameni care au înțeles că vaccinarea este principala modalitate de a se proteja, iar în cazul infectării, de a face o formă mai ușoară de boală.

Menținem ritmul! Vă așteptăm în continuare, în număr cât mai mare, la vaccinare! Fiecare persoană vaccinată este importantă pentru întreruperea transmiterii virusului!”se arată în postarea Dr. Bianca-Mălina Priboi pe pagina de socializare a Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*