Persoanele cu dizabilități vizitează Muzeul în aer liber

Sâmbătă, 28 iulie, persoanele adulte cu dizabilităţi din comunitatea sibiană şi nu numai au posibilitatea de a participa, începând cu ora 10.00, la o ieșire în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, unde se vor desfăşura diferite activităţi speciale.

Totodată, acestea vor lua parte la Olimpiada Naţională a Meșteșugurilor artistice tradiționale.

foto: Gabriela Cuzepan

Acţiunea face parte din proiectul „ Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi”. Proiectul include teatru comunitar, workshop de dans artistic, cursuri de dans, baschet și sport pentru persoane cu dizabilități, dar și întâlniri la cafenea, activităţi care se desfăşoară până în luna septembrie.

Activitățile sunt gratuite, iar participarea se face împreună cu un însoțitor, pe baza completării formularului de înscriere sau a unei rezervări prealabile.

„Mulţumiri aducem şi celor de la CNM ASTRA, care susţin activităţile asociaţiei şi aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate. Asteptăm persoanele interesate să se înscrie la telefon 0724/082.830 pentru toate activităţile proiectului şi la viitoarele ieșiri, pe care le vom anunța”, transmite Ana-Maria Popa, directorul executiv al Asociației Diakoniewerk International.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*