5-0, scorul rundei în Liga a 4-a

ACS Mediaș se îndreaptă spre câștigarea seriei sibiene în Liga a 4-a. În etapa a 22-a, a câștigat la scor în deplasarea de la Dumbrăveni, 5-0 (1-0) prin golurile marcate de Pajco (24 și 72), Cîrstean (86 și 90), Stan (88). Un meci controlat de elevii lui Solomon, Dudiță și Roșca, care s-au desprins însă abia spre final, cu 3 goluri reușite în chiar ultimele minute ale partidei.

foto: captură video

Îmi place foarte mult la Mediaș, de asta am și venit aici aproape de casă. Am vrut să fiu aproape de familie și mă bucur că am venit la această echipă minunată cu niște băieți extraordinari“, a declarat Adrian Cîrstean, într-un interviu la cald, pentru Alin Liviu Borcea, care a transmis meciul în direct pe pagina sa https://www.facebook.com/adrianliviu.borcea

A fost a 22-a victorie consecutivă a noii echipe medieșene, care conduce autoritar în clasament, cu 66 de puncte, la 6 distanță de FC Inter Sibiu, cu doar 4 runde înainte de final. Până la dubla cu Gheorgheni din barajul pentru promovare, ACS Mediaș va mai întâlni Voința Sibiu, ACS Bradu, ACS Avrig și Leii Șura Mică.

FC Inter Sibiu, principala urmăritoare, a câștigat tot cu 5-0 în runda a 22-a a Ligii a 4-a, pe teren propriu, cu ACS Bradu. Au înscris Greavu (18′), Bărculeț (34′), Lemac (70′), Câmpean (79′) și  Tineiu (90′).

FC Inter a jucat în formula: Agârbiceanu – Barbu, Bratima, Bărculeț, Giura (68, Lemac), Bâra, Stoia (46, Tineiu), Boldea, Greavu (56, Câmpean), Oprișor (56, Vochescu), Standima (77, Belașcu).

Etapa a 22-a

ACS Unirea Miercurea-Sibiului – ACS LSS Voința Sibiu 2-0

CS Orășenesc Copșa Mică – FC Avrig 0-5

AFC Tălmaciu – ACS Leii Șura Mica 4-3

AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu – AFC Agnita 6-0

AS FC Dumbraveni – ACS Medias 0-5

FC Inter – ACS Bradu 5-0

CS Sparta Mediaș – ACS Păltiniș Rășinari 2-3

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*