5 filme tari pe care merită să le vezi în această primăvară

În cazul în care îți dorești să vezi câteva filme tari în această primăvară, iată câteva recomandări tocmai bune.

 

  1. Zack Snyder’s Justice League – A fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2021, iar fanii seriei s-au bucurat când a fost lansat pe platforma HBO Max. Este versiunea nouă a filmului Justice League din 2017, iar recenziile au fost excelente, fanii fiind mulțumiți de viziunea regizorului. Din distribuția acestui film fac parte Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ray Fisher, Jason Momoa și Ezra Miller. Filmul a avut un buget de 70 de milioane de dolari și a fost lăudat inclusiv de critici. De asemenea, ulterior a fost lansată și o versiune alb-negru, denumită Justice Is Gray Edition.

 

  1. The Trial of the Chicago 7 – Un film inspirat din fapte reale, din distribuția căruia fac parte Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt și Michael Keaton. Inspirat din fapte reale, The Trial of the Chicago 7 spune povestea grupului care a militat pentru stoparea războiului din Vietnam. Filmul regizat de Aaron Sorkin oferă multe momente de tensiune și de suspans, iar scenariul este foarte bun. De asemenea, și prestația actorilor a fost la înălțime. Recenziile au fost foarte bune, iar acest film este unul dintre favoriții la câștigarea Premiului Oscar 2021, potrivit cotelor disponibile pe NetBet pariuri sportive. Astfel, The Trial of the Chicago 7 are cota 7.00 și este văzut cu a doua șansă, fiind depășit doar de Nomadland, care are cota 1.25. The Trial of the Chicago 7 este un film care merită cu siguranță să fie văzut, fiind disponibil pe Netflix.

 

  1. I Care a Lot – Filmul disponibil pe Netflix este o comedie neagră din distribuția căruia fac parte Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eliza Gonzalez și Chris Messina. I Care a Lot (Chiar îmi pasă – traducerea în limba română) ne-o prezintă pe Marla Grayson, care a pus la cale una dintre cele mai mari fraude din sistemul social al SUA. Din postura sa de asistent social, ea pândește bătrâni bogați, dar vulnerabili, cărora le înscenează, cu complicitatea unor doctori, diverse probleme în ideea de a-i trimite la un azil. Ulterior, ea deține controlul asupra vieților lor și, mai important, asupra averii lor. Totul a mers ca uns pentru Marla până când a dat peste mama unui om nemilos, capabil de orice. După lansarea în luna februarie de pe Netflix, filmul a fost cel mai urmărit al momentului pe această platformă. E un film captivant, tocmai bun de văzut când ai timp liber.

 

  1. Godzilla vs. Kong – Al 36-lea film din franciza Godzilla și al 12-lea din franciza King Kong. A fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar în luna martie a avut lansarea. Printre protagoniști se află Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown și Rebecca Hall. În general, recenziile acestui film au fost pozitive. În special scenele de acțiune și efectele vizuale au fost lăudate. În schimb, au existat critici cu privire la prestația actorilor. A avut încasări de peste 285 de milioane de dolari, la un buget de până în 200 de milioane de dolari.

 

  1. The Nest – Este un thriller psihologic regizat și produs de Sean Durkin. În distribuția The Nest se află Jude Law, Carre Coon și Charlie Shotwell. Filmul prezintă povestea căsniciei dintre Rory (Jude Law) și Allison (Carrie Coon). Cei doi încep să aibă probleme după ce s-au mutat din New York în apropierea Londrei. Practic, spectatorul pătrunde în inima familiei, pe măsură ce problemele dintre cei doi devin tot mai mari. Filmul a avut premiera la Sundance Film Festival 2020, iar recenziile au fost în general pozitive. A fost remarcat în special suspansul generat de situațiile apărute în The Nest.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*