50 de femei de succes își spun povestea vieții la Sibiu

Asociația culturală e-Xplorator și Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu au realizat o culegere de interviuri care cuprinde poveștile de viață a 50 de femei de succes din oraș.

Cele 50 de doamne prezente în carte sunt figuri reprezentative din administrație, cultură, politică, business, educație, femei de succes din domeniul medical, justiție, sport sau media.

Proiectul este unul larg, care a început în anul 2006, când apărea prima ediție a cărții ”Femei puternice, femei de succes!” sub egida Camerei de Comerț Industrie și Agricultură. După șase ani de la prima ediție, bucurându-se de sprijinul și susținerea Muzeului Național Brukenthal, a văzut lumina tiparului cea de-a doua ediție a culegerii de interviuri. Anul acesta lucrarea este la cea de-a treia apariție, concentrând în jurul ei figuri emblematice ale urbei noastre.

”Cele 50 de doamne pe care le veți cunoaște, în culegerea de interviuri, sunt femei puternice, femei de succes, sunt modele autentice pentru noi toți, dar mai presus de orice sunt niște învingătoare, determinate să schimbe lumea. Aceste doamne au reușit prin muncă, talent, perseverență și dragoste pentru meserie să construiască o carieră de succes. Femeile de succes din cartea noastră au în comun, mai presus de orice, faptul că au știut să profite de șansă, au clădit ceva, au lăsat ceva în urma lor și nu în ultimul rând sunt exemple pentru noi toți”, ne-a declarat Ioana Curta, președintele Asociației e-Xplorator și editorul lucrării ”Femei puternice, femei de succes!”

Asociația culturală e-Xplorator a avut ca partener la această nouă apariție editorială Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Lansarea lucrării va avea loc în 27 noiembrie, la Teatrul Gong, în cadrul unei Gale unde vor urca pe scenă personalitățile prezente în carte, dar nu vor lipsi și momentele artistice, preparatele culinare pregătite de Pardon Cafe, acompaniate de vinurile de la Gorgandin.

Proiectul editorial este co-finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*