68 de cadre militare din cadrul ISU Sibiu au depus astăzi jurâmântul militar

Astăzi, 28 februarie, reprezintă pentru 68 de cadre militare nou încadrate în activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, un moment memorabil din viața lor – depunerea Jurământului Militar. Evenimentul reprezintă certificarea unui început de carieră, având o simbolistică aparte.

Depunerea Jurământului Militar este un act individual, solemn, cu înaltă încărcătură patriotică și civică, prin care, se dobândește pe deplin, statutul de militar profesionist, de apărător al țării și al valorilor ei democratice.

Într-un cadru restrâns, noii colegi ai pompierilor militari sibieni au rostit în fața conducerii unității, Jurământul Militar. Astfel, cu toții și-au luat angajamentul de a sluji cu credință patria și de a respecta constituția, legile țării și regulamentele militare.

Menționăm că, dintre cele 68 de cadre militare nou încadrate în activitatea ISU Sibiu se numără 2 ofițeri și 66 de subofițeri (11 subofițeri încadrați ca urmare a promovării concursurilor din sursă externă iar 55 subofițeri paramedici încadrați în conformitate cu prevederile legale ale Legii 78/2020 privind aprobarea Programului pilot de preluare din cadrul autorităților publice locale a personalului angajat cu pregătire paramedicală din cadrul echipajelor SMURD specializate în acordarea primului ajutor calificat).

𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐭̦𝐢 𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐢̂𝐧 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞, 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐜𝐚𝐦𝐚𝐫𝐚𝐳𝐢!

Fie ca de azi înainte să purtați mereu în suflet deviza pompierilor militari „𝒄𝒖𝒓𝒂𝒋 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆𝒗𝒐𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕”, să aveți succes în activitate și o carieră militară plină de realizări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*