690 de sibieni au propus un nume pentru noul parc de pe strada Preot Bacca. Astăzi e ultima zi

Astăzi este ultima zi în care sibienii mai pot trimite o propunere de nume pentru noul parc amenajat pe strada Preot Bacca. Până acum municipalitatea a primit 690 de propuneri.

Doar până astăzi, inclusiv, sibienii mai pot participa la concursul lansat de Primăria Sibiu și pot transmite prin formularul electronic o propunere de nume pentru cel mai nou parc al Sibiului situat în zona străzii Preot Bacca. Acest parc va include dotări pentru toate vârstele, atât pentru odihnă și relaxare, cât și pentru persoanele care doresc o relaxare activă: spații verzi amenajate cu iarbă, arbori, arbuști și flori, un labirint verde, o zonă de belvedere, o fântână arteziană și un inel de apă amenajat în mijlocul parcului, alei pietonale și alei verzi, un pump track, terenuri de sport și minigolf, o zonă de fitness și workout, două locuri de joacă și o mini-tiroliană.

Pentru a transmite propunerea dumneavoastră, trebuie doar să completați formularul electronic de AICI.

Prima etapă a concursului se desfășoară în perioada 9-19 ianuarie, perioadă în care cetățenii cu domiciliul sau reședința în municipiul Sibiu și vârsta peste 18 ani au putut propune denumiri.

După centralizarea propunerilor de nume, un juriu format din 7 persoane va selecta cele mai reprezentative 5 denumiri.

În faza a doua a concursului, sibienii vor fi invitați să voteze pentru una dintre cele 5 nume selectate.

  • Cetățenii care au propus primele 3 denumiri clasate în urma votului vor fi premiați de Primăria Sibiu:
    • Locul I: o bicicletă și dreptul de a-și alege un arbore din parc pe care să îl adopte și care să fie identificat printr-o plăcuță cu numele câștigătorului.
    • Locul II: un abonament Sibiu Bike City valabil pentru 6 luni.
    • Locul III: un set de materiale vegetale de plantat acasă, conținând un arbore ornamental sau o plantă de interior (la alegere), un mix de 5 plante perene și o cutie cu gazon.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*