7 cadouri pe care poți să le faci tăticilor

În cazul în care ești în situația de a-i face cadou unui bărbat care tocmai a devenit tată, iată câteva recomandări menite să te ajute.

Recomandările de cadouri potrivite pentru tătici sunt următoarele:

 

  1. Un set de șah – Șahul este considerat sportul minții, iar un set va fi cu siguranță un cadou pe care orice tătic îl va aprecia. Mai mult, cu trecerea anilor, când copilul va crește, tatăl va putea să îl învețe șah. Va fi cu siguranță un moment de neuitat. Așadar, un set de șah este un cadou potrivit pentru fiecare tătic, mai ales că nu este un cadou tocmai costisitor. Desigur, în cazul în care dorești poți achiziționa și seturi de șah care au prețuri ceva mai scumpe, în care piesele sunt lucrate mult mai atent și făcute din materiale speciale.

 

  1. Un set de ruletă – Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume și foarte mulți oameni sunt pasionați de adrenalina generată. De asemenea, acest joc este foarte popular și în mediul online, drept dovadă că în secțiunea ruleta NetBet sunt nu mai puțin de 27 de versiuni ale sale, pe lângă cele live. Iar dacă și tăticul căruia dorești să-i faci cadou este pasionat, poți încerca un set de ruletă ca să își exerseze strategiile pentru momentele în care va juca pe bani reali.

 

  1. Ustensile de grătar – Mai ales dacă cel căruia dorești să îi faci cadou locuiește la casă, un set de ustensile de grătar trebuie luat în calcul. Nu de alta, dar ustensilele de grătar au o durată de viață destul de mică și sunt înlocuite adesea. Astfel că s-ar putea ca al tău cadou să se potrivească la fix. În plus, el va avea ocazia să își amintească de tine de fiecare dată când va face un grătar. Și în acest caz avantajul este că prețul unui astfel de set este destul de mic.

 

  1. Un joc de societate – Partea bună este că se joacă în grup și acest cadou va fi folosit de fiecare dată când familia respectivă are musafiri. Sau pot juca chiar între ei. De cele mai multe ori se lasă cu distracție în serile cu jocuri de societate, motiv pentru care acesta este unul dintre cele mai întâlnite cadouri.

 

  1. Un scaun de masaj – Viața de tătic este frumoasă, dar sunt și momente în care oricine simte nevoia unui moment de relaxare. În aceste condiții, un scaun de masaj s-ar potrivi la fix. Câteva minute zilnice de masaj pot face minuni în viața oricui, astfel că acest cadou va fi cu siguranță apreciat. Desigur, prețul unui astfel de scaun este destul de mare, dar satisfacția unui masaj bine făcut merită.

 

  1. Aspirator de mașină – Este un cadou de care cu siguranță fiecare tătic care este și șofer are nevoie. Inevitabil, în mașină se va face mai mult deranj după apariția unui unui copil. Tocmai de aceea, un aspirator de mașină se va dovedi un cadou inspirat. Este destul de mic, astfel că nu va ocupa mult spațiu în portbagaj și va fi foarte util. Și acest cadou vine cu avantajul că nu are un preț tocmai ridicat.

 

  1. Rame foto – Apariția unui copil atrage de la sine și dorința de a avea cât mai multe amintiri cu el din perioada în care este bebeluș. Din acest motiv, câteva rame foto reprezintă un cadou ideal. Cel mai indicat este să cauți o ramă foto pe care pot fi adăugate mai multe fotografii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*