700 de membri USR și-au dat întâlnire la Sibiu. Momentul adevărului pentru Barna?

700 de membri USR, din ţară şi Diaspora, se întâlnesc în acest sfârşit de săptămână, în Sibiu, la teambuilding-ul formațiunii, aflat la a patra ediţie în acelaşi oraş.

Membri USR, viitori consilieri locali şi primari se pregătesc pentru alegerile locale din acest an şi învaţă de la politicieni, traineri şi experţi de renume din partea ALDE Europe, Friedrich Naumann Foundation (FNF) şi National Democratic Institute (NDI).

Printre invitaţii la eveniment se numără şi vicepreşedintele ALDE Europe Henrik Bach Mortensen, directorul executiv al Forumului European Liberal (ELF) Daniel Kaddik, viceprimarul Momentm, de district din Budapesta, Gelencser Ferenc, europarlamentari şi parlamentari USR.

„Mă bucur că împreună cu colegii din USR Sibiu reuşim să organizăm al patrulea Team Building naţional care este focusat, de această dată, pe pregătirea pentru alegerile locale. Continuăm un proiect şi să îl facem să producă efectele pe care le aşteaptă şi de care are nevoie o ţară întreagă: administraţie competentă, servicii funcţionale şi o reprezentare demnă făcută de oamenii cinstiţi şi profesionişti. Ne dorim să facem o Românie mai bună din care să nu mai vrea nimeni să plece”, precizează Dan Barna, preşedinte USR şi deputat de Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*