Zâmbete, bucurii și speranță de la Asociația Filantropică Olivia Sibiu

„Zâmbete, bucurii și speranță pentru bunicile noastre!” este denumirea campaniei  inițiate și organizate de Asociația Filantropică Olivia (AFO) Sibiu, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru doamnele din cadrul proiectului „Solidaritate pentru persoanele vârstnice”.

 

Inițiatoarea și organizatoarea acestei campanii este Olivia Betina Pădurean, vicepreședinte al Asociației, studentă la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

„8 Martie are o semnificație majoră în conștiința poporului nostru. Este Ziua Femeii, a mamelor, a bunicelor noastre, prin urmare putem spune că este și ziua vieții. Am inițiat această campanie pentru a aduce zâmbete, bucurii și speranță, atât doamnelor din proiectele Asociației, cât și altor senioare din viața noastră. Mărțișoarele, florile și vizita noastră le-au înseninat chipul și au adus zâmbetul pe buzele lor. Aceste amintiri le păstrăm vii încă de la prima ediție a acestei campanii, respectiv din anul 2018, atunci când eram elevele Colegiului Național »Samuel von Brukenthal» Sibiu. Mulțumesc pentru răspunsul prompt și entuziast al colegelor mele Simionescu Dominique, Pârlog Andreea și Popa Coralia, studente ale Universității «Lucian Blaga» din Sibiu și ale Universității «Babeș – Bolyai» Cluj Napoca”, a declarat Olivia Pădurean.

Olivia Betina Pădurean, vicepreședinte AFO Sibiu: „Aducem mulțumiri sincere și pe această cale companiei GLS România, compania care a finațat această acțiune și care susține proiectele asociației și în acest an, publicației Mesagerul de Sibiu care a fost alături de noi în derularea atâtor acțiuni, precum și în cadrul acestei campanii, precum și firmei Save Moment, partener al campaniilor asociației noastre.”

Asociația Filantropică Olivia derulează proiecte sociale și educaționale încă din anul 2012. „Avem, în prezent, peste 100 de beneficiari în toate cele cinci proiecte derulate în acest an și ne străduim în continuare să răspundem nevoilor comunității noastre”, au mai declarat reprezentanții AFO Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*