Șelimbărul, luat peste picior

CSC 1599 Șelimbăr a cedat fără drept de apel în runda a 9-a a Ligii a 2-a, duminică, la Ploiești, 0-3 (0-1) cu liderul Petrolul. Din păcate, eșecul a fost dublat de un comentariu jignitor la adresa nou promovatei din Șelimbăr, care a stârnit și mai multă supărare în sânul echipei. Conducerea clubului a luat atitudine, anunțând, într-un comunicat de presă, că va acționa în judecată atât postul de televiziune care a difuzat meciul, cât și pe comentator.   

foto: facebook / csc1599selimbar  

„Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr își manifestă dezamăgirea cu privire la modul în care comentatorul celor de la Digi Sport a tratat echipa noastră la meciul cu Petrolul Ploiești, mai exact de modul în care domnul Ioan Viorel a jignit membrii clubului,  familiile acestora și pe toți oamenii din frumoasa noastră comună.

Comentariul lipsit de informații concrete al domnului Ioan Viorel începe imediat după debutul partidei, când acesta a demonstrat că nu și-a făcut temele, numind în repetate rânduri CSC 1599 Șelimbăr, Viitorul Șelimbăr, cu toate că echipa nu mai poartă acest nume din vară! Greșelile la adresa Șelimbărului au continuat pe tot parcursul meciului, de la explicațiile privind înființarea echipei, precum și locația de disputare a meciurilor de acasă, demonstrând din nou că Ioan Viorel a fost total nepregătit pentru meciul de duminică, însă asta nu ne-a deranjat foarte tare.

Totul a depășit orice limită când Ioan Viorel a spus imediat după marcarea golului trei că  ”este ruptă-n fund cum se spune pe românește, Șelimbăr”, jignind o întreagă comunitate și aducând în același timp prejudicii majore de imagine echipei noastre.

În urma afirmațiilor făcute public pe postul Digi Sport, conducerea clubului șelimbărean intenționeză să acționeze în instanță atât postul de televiziune, cât și pe comentatorul Ioan Viorel, întrucât jignirile aduse la adresa întregii suflări din comunitatea Șelimbăr au creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre!

Suntem un club tânăr, la început de drum, un club unde se muncește și se pun pasiune și sentimente, unde imaginea noastră este una curată, fiind poate unul dintre singurele cluburi de fotbal din România unde transparența și corectitudinea sunt recunoscute de FRF și de oamenii de fotbal, iar cuvintele mizerabile rostite de Ioan Viorel nu își au locul ținând cont de ceea ce clubul nostru încearcă să dezvolte!“,  a transmis CSC Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*