9-11 august 2019 – o nouă ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează, ȋn perioada 9-11 august 2019 o nouă ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL: un maraton de spectacole și workshop-uri care includ dansuri originale prezentate de formații studențesti și dezbateri pe teme specifice artelor spectacolului.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu vă invită vineri, 9 august 2019, ȋncepȃnd cu ora 2000, ȋn Piața Mică pentru a urmări cu o competiție acerbă la secțiunile solo, duet, grup, formație și ansamblu și genurile dans contemporan, show-revue, dans de caracter, dans modern și street dance. Iubitorii de dans sunt așteptați sâmbătă, 10 august 2019 la spectacolele prezentate de Compania Teatru-Dans ”Microbis” a Casei de Cultură a Studenților Sibiu, de campionii mondiali de tango argentinian Lucia Pidivori și Pablo Manassero și la festivitatea de premiere.

”Veniți din ȋntreaga țară, studenții ȋși vor etala ȋncă o dată pe scena sibiană talentul, dedicația și perseverența ȋntr-un weekend plin de creații originale care vor oglindi atȃt pasiunea, cȃt și visele și speranțele tinereții”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Sibiu Dans Festival 2019 este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și co-finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Pentru cei departe de țară sau care nu vor fi ȋn Sibiu, spectacolele vor fi transmise live pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*