A accidentat un copil, apoi internauții l-au convins să se predea

Un biciclist care a accidentat aseară o fetiţă în zona pietonală din centrul istoric al Sibiului, iar apoi a fugit de la locul accidentului, s-a predat poliţiştilor după ce aceştia au publicat în reţelele de socializare o fotografie cu el surprinsă de camerele video de supraveghere şi au cerut sprijinul cetăţenilor în vederea identificării lui.
„Vă facem cunoscut faptul că reacţia dumneavoastră rapidă şi detaliile pe care le-aţi oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliţiei municipiului Sibiu. În prezent, tânărul este audiat de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului rutier. Vă mulţumim pentru întreg sprijinul acordat”, au anunţat poliţiştii sibieni.

Fetiţa de doi ani care a fost accidentată de tânărul aflat pe bicicletă, fiind acroşată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Potrivit IPJ Sibiu, biciclistul are 25 ani și este din Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*