A avut loc inaugurarea primului imobil din cadrul „The Lake Home – Cartierul Bunelor Maniere” (VIDEO)

Sâmbătă, 7 mai, a fost inaugurat primul imobil din ansamblul rezidențial „The Lake Home – Cartierul Bunelor Maniere”. Proiectul care va include 494 de apartamente, 29 de case și alte facilități precum restaurante, piscină, grădiniță și afterschool, se află pe strada Tractorului, pe unul dintre malurile Lacului lui Binder.

Calitatea, elementul cheie pe care îl promit investitorii

Investitorii proiectului promit calitate și își doresc ca viitorii locatari ai complexului să fie mulțumiți de alegerea făcută. Astfel, au fost alese materiale premium, iar cei care fac parte din dezvoltarea complexului vor ca proiectul să se ridice la standarde înalte. „Cei care au construit acest bloc, prima clădire din acest cartier sunt vecinii noștri, locatarii noștri. Eu și asociatul meu urmează să ne mutăm în cartier, mama lui a cumpărat un apartament aici, logodnica lui, cumnatul meu, colegii de birou, toți vom locui împreună. Cred că asta spune tot despre cum ne respectăm clienții!”, declară Raul Țărnaru, unul dintre investitorii proiectului. Astfel, constructorii, arhitecții și toți angajații au fost aleși cu mare atenție pentru ca rezultatul să fie cel dorit.

„Locuințe smart pentru locuitori smart”

Cei interesați de achiziția unui apartament aici, pot vizita locuința „smart” propusă de către dezvoltatori. Toate dotările locuinței sunt gîndite pentru îmbunătățirea vieții cotidiene și pentru a simplifica munca pe care trebuie să o depună locatarii. „Apartamentele pot lua decizii în favoarea locuitorilor”, spune Raul Țărnaru. Astfel, se pot impune limite pentru copii, încălzirea în pardoseală poate fi setată cu un singur click pe telefon, există modul „cinema” prin care se trag draperiile în timpul în care pornește televizorul, iar aerul condițional se oprește automat atunci când este deschisă ușa de la intrare. Acestea sunt doar câteva funcții ale unei locuințe inteligente din cadrul „The Lake Home – Cartierul Bunelor Maniere”.

De ce „Cartierul Bunelor Maniere” este amplasat în cea mai bună zonă a momentului?

Reputația Lacului lui Binder s-a îmbunătățit considerabil după investiția Primăriei Sibiu, iar zona de agrement crește interesul pentru acest loc, atât în ceea ce privesc investițiile imobiliare, cât și pentru traiul de zi cu zi. „Îmi pare rău să spun, însă zona era rău famată. Din fericire, Primăria a dezvoltat o investiție de 3,5 milioane de euro, Lacul lui Binder este astăzi complet transformat, are prima instalație de ski nautic din Transilvania, plajă privată, locuri de joacă pentru copii, 200 de șezlonguri, zonă de promenadă. Acesta a devenit ca o Cenușăreasă, noi preluăm ștafeta și vrem să dezvoltăm restul zonei”, a precizat Raul Țărnaru.

Termenul pentru finalizarea întregului proiect este estimat în luna decembrie a anului 2025. „Până la finalizarea proiectului, estimăm o creștere de 30% a prețurilor”, declară Țărnaru. În momentul de față, prețurile sunt cupinse între 73.587 de euro pentru un studio dublu cu o suprafață construită de 48,7 mp (39,1 mp utilă) și 297.570 de euro pentru un apartament pe două niveluri de 251,9 mp (174,8 mp suprafață utilă). Dintre cele 42 de apartamente pe care le prevede primul imobil, doar 10 mai sunt disponibile, restul fiind deja vândute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*