A descoperit cheia succesului

Copierea cheilor a devenit cheia succesului pentru un bănăţean stabilit în Sibiu. Bărbatul a deschis un mic atelier de copiat chei chiar în inima cetății, iar acum mica lui afacere prinde aripi. Acest atelier este singurul din Sibiu şi printre puţinele din ţară care programează şi clonează cipuri şi telecomenzi auto, dar şi orice tip de chei şi cartele de interfon.

DSC_4387Un obiect banal, precum o cheie, este esențial, deoarece închide şi deschide uşi atunci când le vrem încuiate sau descuiate. Unui tânăr cu inițiativă, cheile i-au deschis calea către o mică afacere de succes. Ştefan Olariu s-a stabilit în Sibiu în urmă cu mai bine de un an şi a deschis un mic atelier de copiat chei pe strada Nicolae Bălcescu. Deşi ştia că are concurenţă serioasă în acest domeniu, s-a ambiţionat să facă mai mult şi să le ofere mai mult clienţilor. Astfel, a devenit unul dintre puţinele ateliere din ţară şi singurul din Sibiu care programează şi clonează cipuri şi telecomenzi auto. „În mod normal, dacă ţi-ai pierdut cheia cu cip sau telecomanda de la maşină, trebuie să mergi la reprezentanţa auto şi să comanzi una nouă. Poate dura săptămâni, timp în care rişti să nu poţi folosi maşina. Noi  rezolvăm problema în câteva ore. Şi acest lucru face diferenţa”, explică Olariu.

Toate serviciile într-un singur loc

Atelierul, semnalizat din pietonal cu o firmă simplă, „Copiat chei Sibiu”, oferă întreaga gamă de servicii de copiat chei şi nu numai. Astfel, clienţii pot beneficia de servicii profesionale de copiat chei rezidenţiale şi auto, chei de seif, telecomenzi rezidenţiale, cartele de interfon, telecomenzi auto, chei auto cu cip, chei de broască, chei cu amprentă, chei cruciforme, chei Motura etc. Aici pot fi programate telecomenzi rezidenţiale, pentru garaj, pentru barieră acces sau pentru orice alt tip de sistem rezidenţial de securitate. Clienţii beneficiază şi de servicii de ascuţitorie profesionale pentru cuţite, foarfece sau orice tip de unelte şi ustensile. Atelierul este complet dotat cu echipamente profesionale, fapt ce oferă posibilitatea de a multiplica orice fel de chei, pentru orice model de autoturism, inclusiv camioane şi TIR-uri. În plus, clienţii pot cumpăra de aici baterii, carcase pentru chei auto şi o gamă variată de accesorii pentru chei.

Personal profesionist, echipamente performante

„Datorită personalului nostru foarte bine instruit în domeniul cheilor și cartelelor, cât și echipamentului de ultimă generație pe care îl avem în dotare, serviciile noastre sunt de încredere, de calitate și rapide. Meșterul de la Atelier Copiat Chei Sibiu folosește unul dintre cele mai performante echipamente oferite de companiile de prestigiu SILCA și JMA, iar acest avantaj ne permite să copiem în Sibiu peste 90% din toate cheile existente în lume în acest moment. Clienții noștri sunt mulțumiți de raportul calitate/preț și ne recomandă cu încredere“, se mândrește Ştefan Olariu.

Ştefan OLARIU | manager

decupaj citat Stefan Olariu„Cele mai performante echipamente ne permit să copiem în Sibiu peste 90% din toate cheile existente în lume în acest moment.“

Contact

Atelierul Copiat Chei Sibiu funcţionează pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 3, în curte. Programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 9.00 şi 19.00, iar sâmbăta de la 9.00 la 15.00. Mai multe informaţii găsiţi pe www.copiatcheisibiu.ro. De asemenea, puteţi contacta atelierul şi telefonic, la numerele 0269 436 502 sau 0730 406 081.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*