A doua zi consecutivă fără nicio infecție cu Covid la Sibiu

În județul Sibiu, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 509 de persoane (dintre care 476 adulți și 33 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 417 de persoane, iar 43 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 1801 persoane izolate și 24 persoane în carantină.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au sunat în ultimele 24 de ore 129 sibieni.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au avut în ultimele 24 de ore 40 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu 104.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 5 iunie, au fost verificate 1317 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate două persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*