A.F.C. Hermannstadt întâlnește Academica Clinceni, în deplasare, în etapa a XIX-a

În etapa a XIX-a a Ligii I, intermediară, A.F.C. Hermannstadt va juca în deplasare contra celor de la Academica Clinceni.

Va fi un duel între două echipe situate în jumătatea inferioară a clasamentului și despărțite de o diferență de 3 puncte. În etapa precedentă, A.F.C. Hermannstadt a disputat primul meci din acest sezon pe Stadionul Municipal Sibiu, inaugurând instalația de nocturnă și gazonul nou cu un egal, 1-1, în fața campioanei C.F.R. Cluj. De cealaltă parte, adversarii de la Clinceni au reușit scorul etapei, 5-2 în deplasare cu Chindia Târgoviște.

,,Ne dorim să facem un joc bun. Ne dorim victoria. Nu sunt probleme în vestiarul echipei, atmosfera este una bună și trebuie să rămână așa. Este un meci foarte important, cu o echipă care joacă un fotbal bun. F.C. Hermannstadt este o echipă iubită și am convingerea că suporterii vor fi alături de echipă și în acest meci și în următoarele, fiindcă Sibiul merită să aibă echipă în Liga I”, a declarat Eugen Neagoe, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt.

,,Am făcut un rezultat foarte bun cu CFR Cluj, dar acesta va fi în zadar dacă nu obținem o victorie la Clinceni. Academica este o echipă bună. Au demonstrat asta în etapa trecută, când au învins Chindia cu 5-2 în deplasare. Ne așteptăm la un meci foarte, foarte greu, dar totul depinde de noi. În meciul trecut s-a simțit că am revenit acasă. De aici încolo se va simți acest lucru, fiindcă vom avea 4-5000 de spectatori alături de noi”, a declarat Ousmane Viera, căpitanul echipei.

Atacantul croat Gabriel Debeljuh este incert pentru acest meci, după accidentarea suferită în ultimul meci, și nu va face deplasarea la Clinceni. Academica – FCH va avea loc astăzi, începând cu ora 14, pe Stadionul din Clinceni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*