A început Expo Plast Sibiu!

A început EXPO PLAST SIBIU, singura expoziție dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice. 14 mașini de injecție în funcțiune și 10 roboți vă așteaptă până pe 21 septembrie la Expo Plast Sibiu.

Având cele mai multe echipamente prezente până acum la un târg de profil, Expo Plast este expresia progresului tehnologic în domeniu și își invită vizitatorii la demonstrații live, noutăți de ultimă oră, premiere în ceea ce privește materiile prime sau accesoriile utilizate.

Mașini de injecție hibride și hidraulice, sisteme de roboți, soluții de administrare a producției prin implementarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare și umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matrițe și materii prime – sunt doar o mică parte din ceea ce vizitatorii pot vedea la cea de a șasea ediție Expo Plast.

“Pana pe 21 septembrie va asteptam la REDAL EXPO SIBIU pentru singurul eveniment din Romania adresat industriei prelucrarii maselor plastice. Vino sa vezi LIVE progresul tehnologic si descarca invitatia pentru acces rapid: https://www.expoplast.ro/inregistrare-online/”, transmit organizatorii.

În plus, în perioada 19-21 septembrie, organizatorii v-au pregătit:

EXPO PLAST pe scurt:

REDAL EXPO SIBIU, str. Johann Sebastian Bach 4, Sibiu

  • 18 – 20 septembrie 2018, zilnic între orele 9.00 – 17.00
  • 21 septembrie 2018, între orele 9.00 – 16:00

Accesul se face pe baza invitației online sau prin completarea formularului disponibil la intrare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*