A încercat să copieze la SIMULARE

Un elev a fost eliminat, astăzi, de la simularea examenului de Bacalaureat 2018 la limba și literatura română, după ce a fost prins cu telefonul mobil asupra sa.

Astăzi, între orele 9.00 și 12.00, în toate unitățile de învățământ din județul Sibiu a fost susținută simularea probei de limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat 2018. „Nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distibui subiectele la timp. Din cei 5.367 elevi care puteau susține simularea probei E a examenului de Bacalaureat 2018 au fost prezenți 4.732 elevi (88,17%), 634 elevi au absentat (11,83%), iar un elev a fost eliminat la Colegiul Agricol „D. P. Barcianu” Sibiu, din cauza faptului că în timpul probei simulate a avut asupra lui telefonul mobil, încălcând astfel prevederile procedurii privind simularea examenului de Bacalaureat”, informează inspectorul școlar Constantin Dincă.

Următoarea probă a simulării se va desfășura mâine, 20 martie, la limba și literatura maternă (limba germană sau limba maghiară).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*