ACCES INTERZIS vizitatorilor la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

Vizitatorii nu mai pot intra, până la sfârșitul lunii martie, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Având în vedere hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, aducem la cunoștința cetățenilor județului Sibiu următoarele aspecte:
ACCESUL APARȚINĂTORILOR ÎN CADRUL SECȚIILOR SPITALULUI ESTE STRICT INTERZIS PÂNĂ ÎN DATA DE 31 MARTIE 2020”, se arată într-un comunicat al spitalului sibian.

Informări vor fi afișate la intrările în toate secțiile spitalului.

Totodată, până la sfârșitul lunii martie, au fost suspendate stagiile în spitale pentru studenții universităților de medicină și farmacie, ale elevilor școlilor postliceale, cu excepția situațiilor de voluntariat.


„Aceste măsuri vin în sprijinul pacienților în vederea evitării expunerii acestora la riscuri suplimentare. În acest sens, facem apel la populația județului să dea dovadă de înțelegere și să ne sprijine în vederea aplicării măsurii temporare de sistare a vizitelor. Reamintim cetățenilor că, pentru o informare corectă, aceștia au la dispoziție canalele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne și Departamentului pentru Situații de Urgență. Totodată, pentru recomandări sau alte cu privire la noul coronavirus, cetățenii pot apela linia TELVERDE (0 800 800 358)”, arată managerul Cornel Benchea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*