UPDATE Accident cu 6 mașini pe A1, la Boița. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe pod

UPDATE: În jurul orei 03.00, traficul rutier pe A1, Mohu – Boita, a fost reluat în ambele direcții.

Noul tronson al A1 face prima victimă. Șase mașini au fost implicate într-un grav accident rutier care s-a petrecut în această seară în zona Tălmaciu-Tălmăcel a autostrăzii. Un bărbat a sărit în gol de pe pod pentru a nu fi izbit de un autoturism implicat în carambol și a murit izbit de pământ.

Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani.

Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

”Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

În accident au fost implicate, în total, 6 mașini și 9 persoane. Un echipaj SAJ a transportat la spital un bărbat de 27 de ani. Din nefericire, pentru bărbat de 48 de ani care a căzut de pe pod nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni imcompatibile cu viața.

Traficul pe A1 pe porțiunea Sibiu – Boița a fost deviat pe DN1 Tălmaciu- Boița.

Polițiștii rutieri atrag atenția șoferilor să circule cu viteză redusă și cu multe atenție în condițiile meteo dificile care există în prezent pe șosele. ”Date fiind atât avertizările de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște”, fac apel polițiștii.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*