Accident cu cinci răniți pe DN 1, lângă Scoreiu

Cinci persoane au ajuns în spital noaptea trecută, în urma unui accident grav petrecut pe DN 1. Una dintre victime este în stare gravă.

Accidentul s-a produs la miezul nopții, aproape de localitatea Scoreiu, fiind implicate două autoturisme și un ansamblu tir.
La fața locului au ajuns de urgență 3 autospeciale SMURD dintre care una cu medic, o autospecială de stingere, un echipaj descarcerare și un echipaj de Ambulanță.

”Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unei persoane de sex feminin care a fost predată în stare de inconștiență echipajului SMURD fiind intubată și transportată la spital.
Alte patru persoane, toate conștiente au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, policontuzionate în urma accidentului.”, precizează Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul în zonă a fost blocat total până când echipajele de salvare au reușit recuperarea victimelor și transportarea lor la spital. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și circumstanțelor producerii evenimentului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*