Accident cu doi răniți pe Șoseaua Alba Iulia

Două persoane, mamă și fiu, au fost rănite în această după-amiază, într-un accident produs pe Șoseaua Alba Iulia din Municipiul Sibiu.

Evenimentul rutier s-a produs în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia în apropiere de intersecția cu strada Verzăriei.  ”Din primele cercetări se pare că un autoturism care circula dinspre aeroport, pe banda 1 acroșează autoturismul care circula pe banda 2, în același sens și îl proiectează într-un alt autoturism care circula pe banda 2 a direcției opuse.”, trasmite Elena Welter, reprezentantul IPJ Sibiu.

Două persoane aflate în autoturismul care se deplasa spre aeroport, conducătoarea auto și fiul acesteia, au fost rănite.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere în municipiul Sibiu, Șos Alba Iulia la un accident rutier produs între două autoturisme.La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, conștiente. Echipajul SMURD a transportat la CPU Luther un băiat de circa 12 ani, conștient și cu o contuzie abdominală.”, precizează Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul rutier a fost blocat total pe sensul spre aeroport si s-a desfășurat alternativ pe banda 1 a sensului aeroport – centru, pentru îndepărtarea de pe carosabil a celor trei autoturisme implicate în accident.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*