Foto – Video. Accident grav între Sibiu și Brașov. Intervine și un elicopter SMURD

Circulația este blocată la această oră pe DN1 între Sibiu și Brașov.

Sursa foto: DRDP Brașov

 

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Insăpectoratului General al Poliției Române, un grav accident de circulație s-a produs în zona localității Perșani din județul Brașov. Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit alte 2 autovehicule, parcate.

Sursa Video: DRDP Brașov

„În aceastã dupã-amiazã, în jurul orei 13.27, Politia Municipiului Fãgãras a fost sesizata cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe DN1, între localitãtile Persani si Vlãdeni.

Politistii rutieri s-au deplasat în cel mai scurt timp la fata locului si au constatat cã un autovehicul, care circula dinspre Brasov spre Fãgãras si în care se aflau 5 persoane, a intrat în coliziune cu douã autoturisme stationate.

Sursa Foto: DRDP Brașov

În urma impactului, douã victime au necesitat îngrijiri medicale si s-a intervenit cu un elicopter SMURD.
De asemenea, politistii au restrictionat circulatia în zonã pentru efectuarea cercetãrilor, urmând ca, la finalizarea acestora, circulatia sã se desfãsoare alternativ.
În continuare se efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de “vãtãmare din culpã” pentru stabilirea împrejurãrilor comiterii accidentului” au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 16.00

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*