Accident la Bradu. Un microbuz condus de o prahoveancă a intrat în coliziune cu un stâlp

Noaptea trecută, pe DN 1, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Sibiu – Brașov, în localitatea Bradu, pe un tronson în curbă ușoară la stânga, o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Prahova, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a doi pasageri, o femeie în vârstă de 40 de ani și un bărbat în vârstă de 42 de ani, ambii din Prahova.

Toate cele trei victime au fost transportate la spital conștiente.

La nivelul Serviciului Rutier Sibiu s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui eveniment rutier.

Conform SAJ, echipajele SAJ și ISU au găsit trei victime: două femei de 41 și 21 ani și un bărbat de 43 ani, toți prezentau mai multe traumatisme și plăgi la nivelul membrelor și capului.

Echipajul SAJ, a asistat și transportat la UPU o femeie de 41 ani care prezenta traumatisme de membre inferioare. Celelalte victime au fost transportate la UPU de către echipajele ISU.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*