ACS Aria pentru Sport va aduna la Sibiu peste 5.000 de sportivi și iubitori de sport din toată țara

Asociația Club Sportiv Aria pentru Sport lansează Agenda Sportivă 2022, o serie de evenimente dedicate iubitorilor de sport la nivel național: „în 2021 ne-am bucurat de peste 3500 de participanți din toate colțurile țării, fapt care dovedește notorietatea evenimentelor, dar și atracția oamenilor pentru stilul de viață sănătos, prin mișcare și sport”.

 

,,Criteriul Primăverii” (21 Mai 2022) este prima competiție sportivă și va marca începutul unui nou sezon dedicat ciclismului. Cicliști se vor bucura de un traseu pe sosea cu o distanță de aprox. 19 km, iar la acest eveniment sunt așteptați peste 500 de participanți de toate vârstele.

Pe lângă competițiile cu tradiție în Sibiu, anul acesta propunem un eveniment nou, Duathlon Offroad care va avea loc 18 Iunie 2022 care va avea două probe: trail running (alergare pe teren accidentat) și ciclism MTB (ciclism montan) sau stafeta (MTB si trail).

ACS Aria pentru Sport a plasat pe harta triatlonului național – Binder Lake Triathlon – prima competiție de acest tip organizată vreodată în Sibiu. În 2022 acest eveniment continuă cu alte două ediții, Ediția II (10 iulie), respectiv Ediția III (11 septembrie), și devine astfel competiția sportivă cu cea mai mare vizibilitate la nivel național din cadrul Agendei Sportive ACSAS 2022.

Calendarul ACSAS 2022 continuă cu alte evenimente sportive pe care le vom anunța în curând. Pe lângă implicarea comunității sibiene, apreciem o strânsă colaborare cu autoritățile locale, dar și cu peste 50 de parteneri privați care vor asigura suportul pentru organizarea competițiilor sportive în acest an.

„Ne bucurăm de nivelul ridicat de încredere al partenerilor noștri și vrem să motivam parteneri noi pentru a susține un stil de viață sănătos prin intermediul sportului și astfel să angrenăm cel puțin 5000 de participanți la evenimentele organizate de noi în acest an.” spune Claudiu Niculciuc, președintele ACS Aria pentru Sport.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*