Activități de vacanță la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu“

În perioada vacanței, când mulți elevi stau la plajă sau fac o baie bună, elevii de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu“ i-au primit în vizită, la liceul lor, pe elevii de la Liceul de Artă.

Aceștia au vizitat radioul școlii, au învățat cum se programează emisiunile radio realizate de cei de la „Ghibu“, au alcătuit împreună, ghidați de creativitatea celor de la „Arte“, afișe colorate cu care vor realiza un flash-mob în Piața Mare, pentru a sensibiliza sibienii în ceea ce privește implicarea civică și voluntariatul.

Lanț uman în Piața Mare

Tineri din aceste două licee vor realiza un lanț uman în Piața Mare, prin care vor să atragă atenția sibienilor că e important să faci voluntariat și să te implici în comunitate. „A fost o activitate plăcută, elevii s-au simțit bine, au legat noi prietenii și, cu siguranță, vor rămâne alături de echipa noastra de voluntari”, ne-a declarat profesoara Andreea-Larisa Onea, organizatoarea evenimentului. Elevii de la „Arte“ au fost coordonați de învățătoarea Alina Hoară, iar Doris Lupu, jurnalist la Radio Vocea Evangheliei Sibiu, a fost prezentă la eveniment, pentru a le împărtăși liceenilor din experiența sa profesională.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*