Adela Zaharia va deschide Sibiu Opera Festival 2018

Biletele pentru ediția a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival pot fi achiziţionate începând de astăzi, 25 iulie, de pe site-ul www.kompostor.ro.

În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20, 30 sau 40 de lei. Cele 10 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 600 de artişti din ţară şi de peste hotare.

Corul Madrigal

Ediţia a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival se va desfăşura anul acesta în perioada 9 – 28 septembrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival sunt programate spectacole de operă, concerte corale, vocal-simfonice, operă pentru copii. Nu lipsește din programul acestei ediții momentul de arii din opere în spații publice – ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns la ediția X-a. Festivalul se va deschide cu o Gală de Operă avându-i ca invitați pe soprana Adela Zaharia, tenorul Mihai Urzicana și basul Bogdan Taloș.

Adela Zaharia

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro.

Biletele s-au pus în vânzare începând de astăzi, 25 iulie, şi pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.kompostor.ro. Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5) se va deschide începând din 3 septembrie, de luni până joi, între orele 10,00-12,00 și 13,00-16,00. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20, 30 sau 40 de lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*