ADI Eco Sibiu: ”Cei mici sunt interesați de colectarea separată a deșeurilor, dar au nevoie de ajutorul nostru”

În urma numeroaselor vizite avute în școlile din județul Sibiu, reprezentanții ADI Eco Sibiu au observat că cei mici sunt interesați de colectarea selectivă a deșeurilor, dar au nevoie de ajutorul adulților.  Miercuri, a fost rândul școlii din Biertan să primească vizita echipei ADi Eco Sibiu.

Reprezentanții ADI Eco Sibiu, împrenună cu echipa Eco-Sal Mediaş le-au făcut, miercuri, o vizită copiilor de la școala din Biertan. Iar concluziile la care au ajuns în urma acestei vizite sunt îmbucurătoare.
”După atâtea vizite în școli am ajuns la concluzia că, cei mici sunt interesați de colectarea separată a deșeurilor, dar au nevoie și de ajutorul nostru.
Ei știu teoria mai bine decăt noi adulții pentru că au recipientele de colectare atât acasa, cât și la școala.
Având recipientele de colectare selectivă în apropiere, elevii sunt încântați să facă un bine planetei.
Împreună cu echipa Eco-Sal Mediaş am povestit despre tainele deșeurilor de ambalaje, iar cei mici au promis că vor avea mai multă grijă și vor fi mult mai atenți când vor avea de aruncat „gunoaie”.
În perioada școlară mică are loc o creștere simțitoare a caracterului explicit al înțelegerii, curiozitatea se diversifică, se dezvoltă imaginația reproductivă și cea creatoare, ceea ce ne face să credem că acum este cea mai bună perioadă pentru creearea unor obiceiuri sustenabile”, au transmis reprezentanții ADI Eco Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*