Aeroportul Internațional Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 1.000.000 în anul 2022

Aeroportul Internațional Cluj sărbătorește pragul important de 1.000.000 de pasageri, alături de compania aeriană LOT Polish Airlines. Este al 11-lea an în care Aeroportul Internațional Cluj organizează acest eveniment-simbol, devenit deja o tradiție.

Evenimentul marcat va aduce în prim plan zborurile spre capitala Poloniei, Varșovia, care fac posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene, oferind acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic.

Pasagerul norocos va ateriza marți, 28 iunie, cu o aeronavă LOT Polish Airlines.

În 2021, pasagerul cu numărul 1.000.000 a fost sărbătorit în luna septembrie, el sosind pe Aeroportul Internațional Cluj cu un avion operat de Animawings de la Zakynthos (Grecia).

Prima dată când Aeroportul Internațional Cluj a reușit depășirea numărului de 1.000.000 de pasageri înregistrați într-un an calendaristic a fost anul 2010, iar de atunci, cu excepția anilor 2012 și 2020, în fiecare an a existat această posibilitate, de a marca reușita și excelența operațiunilor aeroportuare printr-un moment aniversar celebrat împreună cu pasagerii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*