AFC Hermannstadt întâlnește FC Voluntari în etapa a XIII-a din Liga I

AFC Hermannstadt întâlnește pe FC Voluntari în meciul care va deschide etapa a XIII-a din Liga I. Sibienii vin după o remiză albă, obținută etapa precedentă pe terenul celor de la Astra Giurgiu, în timp ce ilfovenii au pierdut pe teren propriu cu 0-1 în fața celor de la Chindia Târgoviște.

Fundașul central Kevin Rimane și atacantul croat Gabriel Debeljuh sunt incerți pentru partida de vineri seara, prima confruntare oficială pentru Eugen Neagoe în calitate de antrenor principal la Sibiu.

,,Ne dorim cele trei puncte și sper să le obținem. Chiar dacă jucăm împotriva FC Voluntari, cei care se află pe ultimul loc în clasament, vorbim despre o echipă bună. Au în lot jucători valoroși, dar au avut ghinion în meciurile disputate până acum. După zilele petrecute împreună cu băieții, la Sibiu, sunt încrezător că echipa noastră trebuie să pornească pe un drum mai bun. Trebuie să schimbăm atitudinea pe care am avut-o până în prezent, iar la antrenamente fotbaliștii noștri și-au dat seama de acest lucru. Sper să demonstreze asta și vineri seara, în teren. Cred că ei au înțeles ceea ce îmi doresc de la ei”, a declarat Neagoe.

,,Ne așteaptă un meci foarte dificil contra echipei FC Voluntari. Au un nucleu de jucători de valoare pe care l-au avut și anul trecut. Au un antrenor care pregătește bine jocurile. Nu cred că trebuie să ne relaxăm dacă ne uităm la clasament, fiindcă în aceeași situație au fost și anul trecut și și-au revenit. Au avut un parcurs foarte bun atunci. Depinde de noi să facem un joc bun, fiindcă avem mare nevoie de această victorie”, a declarat fundașul lateral Daniel Tătar.

Atât noul antrenor principal al echipei, cât și Daniel Tătar, cel mai vechi jucător din lot, au ținut să menționeze importanța susținerii din partea suporterilor pentru un astfel de meci.

,,Echipa are mare nevoie de susținerea suporterilor! Știu că suntem o echipă iubită. Distanța până la Tg. Mureș nu cred că este foarte mare și cred că mulți fani ar putea să facă această deplasare. Echipa are nevoie de ei. Vom face tot ce ține de noi ca suporterii să fie mândri. Mi-aș dori să jucăm la Sibiu. Se lucrează intens la stadion. Sunt convins că în cel mai scurt timp vom juca iar la Sibiu”, a completat tehnicianul.

,,Vreau să le mulțumesc suporterilor în numele colegilor pentru că au avut și au răbdare cu noi, mai ales celor care au venit alături de noi în fiecare deplasare. Înțelegem că este foarte greu și ne este dor de ei! Mai avem răbdare. Ne dorim foarte mult să venim iar acasă, fiindcă aici este cel mai bine” , a completat Tătar.

AFC Hermannstadt ocupă locul 12 în clasamentul Ligii I, după douăsprezece etape disputate, în timp ce FC Voluntari se află pe locul 14, cu 5 puncte obținute. Meciul dintre cele două echipe se va disputa vineri, 18 octombrie, ora 18, pe Stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*