Agresivitatea la volan i-a golit buzunarul și l-a lăsat fără permis

Un teribilist de 18 ani din Șeica Mare a rămas fără permis și are de plătit o amendă substanțială, după ce a vrut să le demonstreze polițiștilor că e ”regele șoselelor”, punându-i în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Tânărul nu a oprit nici la semnalele oamenilor legii.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 22.30, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat un autoturism al cărui conducător circula într-o manieră agresivă, cu viteză mărită, cu nerespectarea culorii roșu a semafoarelor și treceri repetate și nejustificate de pe o bandă pe alta, creând o stare de pericol pentru participanții la trafic.

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea până pe strada Constituției, unde s-a reușit blocarea și oprirea autoturismului.

”S-a constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, din Șeica Mare. Acesta a fost sancționat contravențional atât cu amendă în valoare de 1.450 de lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile.”, explică cms. șef de poliție Luciana Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*