Ajutor de la taximetriști în plină criză coronavirus. Mesajul Primăriei

Primăria Sibiu mulțumește tuturor celor implicați în voluntariat, pe perioada epidemiei de coronavirus.

„Este îmbucurătoare solidaritatea și implicarea de care dă încă o dată dovadă întreaga comunitate, de la voluntarii care îi ajută pe cei cu posibilități reduse și până la marile companii din oraș care oferă sprijin financiar spitalelor sibiene. Este un motiv de încredere pentru noi toți că vom trece împreună cu bine peste această încercare”, este mesajul primarului Astrid Fodor.

Alimente pentru cei fără sprijin

Primăria notează că cele mai mari firme sibiene de taximetrie s-au alăturat demersurilor civice: dispeceratele 953 și 924, Pronto, Iuly 77 SRL și Denitax SRL.

Acestea oferă 80 de pungi cu alimente de bază neperisabile persoanelor fără niciun sprijin social, care nu se pot aproviziona cu mâncare.

Alimentele vor ajunge la persoanele vârstnice care nu au aparținători și nici posibilități financiare să își cumpere cele necesare, luați în evidență de Direcția de Asistență Socială.

Voluntarii și asistenții sociali ai Primăriei au la dispoziție taxiuri

Mai mult, aceste firme au pus la dispoziția Primăriei Sibiu, în mod gratuit, taxi-urile pentru susținerea acțiunilor de sprijin social în această perioadă dificilă. Voluntarii și asistenții sociali ai Primăriei Sibiu pot utiliza aceste taxi-uri pentru a ajunge la cei care au nevoie de alimente și medicamente.

„Le mulțumesc public tuturor pentru implicare și pentru sprijinul oferit comunității, chiar dacă și aceste firme, la rândul lor, trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar cauzată de reducerea activității. Îi felicit și le transmit aprecierea mea pentru acest gest”, mai transmite edilul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*