Ajutor umanitar pentru Siria! Centrul Cultural Arab strânge donații pentru victimele cutremurului

Deși bilanțul morților în urma cutremurului care a zguduit Turcia și Sibiu în această săptămână a depășit 11.000 de morți, din care aproape 3.000 sunt în Siria, situația complicată a Siriei – sancțiuni internaționale, război intern, granițe închise – face aproape imposibil ajutorul internațional din partea statelor occidentale. Centrul Cultural Arab din Sibiu a inițiat o camăanie umanitară pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Sibiu.

Foto: Facebook Centrul Cultural Arab Sibiu
Bilanțul morților cutremurului din această săptămână din Turcia și Siria continuă să crească. Total deceselor a depășit 11.000 de morți, din care aproape 3.000 sunt în Siria. Cifrele sunt înspăimântătoare și suntem încă departe de estimările experților, care cred că numărul morților va trece de 20.000. Din păcate, situația complicată a Siriei (sancțiuni internaționale, război intern, granițe închise) face aproape imposibil ajutorul internațional din partea statelor occidentale.
”Tocmai de aceea devine cu atât mai necesar să continuăm campania de strângere de fonduri pentru ajutorarea sinistraților din Siria. Întreaga comunitate internațională s-a mobilizat pentru a sări în ajutorul Turciei, ceea ce este un lucru extraordinar.
Din păcate, situația complicată a Siriei (sancțiuni internaționale, război intern, granițe închise) face aproape imposibil ajutorul internațional din partea statelor occidentale. Prin fondurile strânse la Centrul Cultural Arab vom ajuta oamenii afectați de cutremure și vom face astfel încât resurse absolut necesare supraviețuirii să ajungă la cei direct loviți de catastrofă.
Apreciem fiecare donație pe care o primim și vă asigurăm că ajutorul primit va ajunge la persoanele afectate de cutremure. Mulțumim din suflet tuturor celor care au donat! Cei care vor să ne sprijine în continuare pot dona 25 lei sau 5 EURO în conturile Asociatiei Centrul Cultural Arab din Sibiu”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Arab.
Datele bancare pentru donații sunt:
Asociatia Centrul Cultural Arab din Sibiu
Cont IBAN în lei: RO09BTRLRONCRT0598227401
Deschis la Banca Transilvania (BT)
Cont IBAN în EURO: RO56BTRLEURCRT0598227401
Deschis la Banca Transilvania (BT)
Prin Revolut: RO09BTRLRONCRT0598227401 (în lei) sau RO56BTRLEURCRT0598227401 (în EURO)
Adresa Centrului Cultural Arab: Calea Șurii Mici, nr. 84, ap. 20, Sibiu, jud. Sibiu, 550137.
WhatsApp: 0727.476.279

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*