Alcoolul le fură minţile! Praf de beat, s-a înfipt într-un miniexcavator

Ieri seară, pe raza localității Șura Mică, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106B, un localnic în vârstă de 34 de ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un miniexcavator condus regulamentar.

Impactul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului autoturismului a rezultat într-o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, transmite Poliția.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Puțin după mierzul nopții, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Întrucât rezultatul indicat a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul în vârstă de 20 de ani, domiciliat în comuna Târnava a fost însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Ulterior, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*