ALDE Sibiu cere demisia vicepremierului Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a reuşit încă o dată să facă Sibiul de râs, susține conducerea ALDE Sibiu, care solicită demisia liderului liberalilor sibieni.

„Fotografia apărută ieri în spaţiul public în care se vede cum primul ministru al României Ludovic Orban împreună cu vicepremierul Raluca Turcan şi alţi membri ai Guvernului fumează şi beau în sediul Guvernului într-o lipsă totală de respect faţă de distanţarea socială pe care o impun tuturor românilor şi de respectare a regulilor de igienă stabilite prin starea de alertă ne arată adevărata faţă a guvernării PNL. O guvernare făcută pentru un grup de oameni care să beneficieze cât mai mult de pe urma resurselor naţionale în detrimentul populaţiei României. Vicepremierul Raluca Turcan a reuşit încă o dată să facă Sibiul de râs. Să nu uităm că ea a fost aleasă de sibieni pe listele PNL. Nu este prima dată de când Turcan a ajuns la guvernare şi face afirmaţii sau ia decizii care o decredibilizează. Mai mult, fiind reprezentanta sibienilor în guvernul României, ea face de râs în judeţ întreg. ALDE Sibiu cere public demisia vicepremierului Raluca Turcan şi a tuturor celor ce apar în această fotografie pentru încălcarea legilor ţării cu bună ştiinţă. În orice ţară democratică o astfel de fotografie duce imediat la demisia celor implicaţi şi la prezentarea de scuze public”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu, într-un comunicat.

Fostul ministru de finanțe PSD Eugen Orlando Teodorovici a publicat ieri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apar, într-un birou, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, discutând într-o manieră informală.

Fotografia s-a viralizat în scurt timp pe rețelele sociale, fiind intens comentată.

Orban fumează, ministrul de Externe (care poartă mănuși de protecție) are în mână un trabuc, iar ministrul Economiei ține un pahar, aparent cu o băutură alcoolică. Ministrul Bode stă la un birou pe care se văd o sticlă de șampanie, mai multe pahare, unele par a fi cu bere, dar și niște farfurii cu aperitive. Raluca Turcan este singura care are mască de protecție, dar o ține sub bărbie.

Potrivit unor surse politice, citate de Digi 24, fotografia ar fi fost făcută de ziua premierului, care a fost pe 25 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*