Alegerile FRF sunt tot mai aproape. Pe câte voturi se bazează Lupescu și pe mâna cui merge FC Hermannstadt?

Miercuri, 18 aprilie, fotbalul românesc își va alege noul conducător pentru următorii 4 ani.

Cinci persoane şi-au depus dosarele pentru tronul FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Ilie Drăgan și Sorin Răducanu, însă doar primii 4 au intrat în așa zisa ”finală”, dosarul ultimului fiind respins.

Pe câte voturi spune Lupescu că se bazează cu trei zile înaintea alegerilor: „Sunt pesimist şi spun că atât voi obţine!”

Au mai rămas trei zile până la alegerile FRF, iar Ionuţ Lupescu se declară extrem de încrezător în şansele sale. „Kaiserul” a spus că va câştiga din primul tur, urmând să obţină 65-70% din voturile celor 275 de membri afiliaţi. „Eu sunt sigur că vom câştiga din primul tur. Spun asta după discuţiile pe care le-am avut cu membrii votanţi. Unii au fost mai timizi, alţii au fost ofensivi. Unii m-au privit în ochi, alţii nu. Eu sunt pesimist şi zic că voi obţine 65-70% din voturi. Colegii sunt mai optimişti. Mi se părea normal să se anunţe cine votează, iar fiecare dintre candidaţi să primească un mail de la FRF în care să se zică la ce oră, când şi unde au loc alegerile. Eu nu am fost informat de nimic. Eu ştiu pe cine vreau să numesc secretar general, dar nu vreau să spun cine e. Nu am de ce să spun numele, încă nu am câştigat alegerile. Nu se face campanie cu secretarul general, nici Ceferin când a venit la UEFA nu a făcut aşa. Acel om care va fi secretar general este un bun profesionist. Pot spune că nu va fi Prunea, că nu va fi Balaj, nici Kassai, Bodescu, Vişan, Sandu sau Puşcaş”, a spus Lupescu, pentru Digi Sport.

Cine votează la aceste alegeri FRF: 257 de membri: toate echipele din Liga 1, Liga 2, Liga a 3-a, echipele de fotbal feminin, echipele de futsal, echipele cu activitate la copii și juniori și asociațiile județene de fotbal, 41 plus Bucureștiul. Conducerea clubului AFC Hermannstadt îl susține pe Burleanu, au declarat surse de încredere pentru Mesagerul de Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*