Alertă la Direcția de Asistență Socială! Angajați depistați cu coronavirus

Ghișeele Direcției de Asistență Socială, precum și ghișeul Direcției Fiscale din sediul de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 se închid mâine pentru a se efectua dezinfecția spațiilor în contextul în care patru angajați ai Direcției de Asistență Socială au testat pozitiv cu SARS COV 2. Acestea se vor redeschide miercuri, 22 iulie conform programului normal.

Primăria precizează că activitatea Serviciului de Evidență a Persoanelor, care funcționează în sediul de pe bulevardul Victoriei, se desfășoară normal, nefiind afectată de această situație.

Cei de la Prefectură precizează că în urma confirmării pozitive a testării SARSC CoV-2 a 4 persoane angajate, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a început o anchetă epidemiologică. Din primele rezultate ale anchetei, s-a recomandat măsura izolării pentru 28 de persoane, dintre care 5 contacți din rândul angajaților, restul fiind contacți din familie.

Cei 5 angajați pentru care s-a recomandat măsura izolării, au fost testați negativ. În cadrul direcției au fost luate toate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*