Alex Luca, convocat la Naționala U-19

Tânărul fotbalist sibian Alexandru Luca, mijlocaș al echipei CSC 1599 Șelimbăr, va participa la o nouă acțiune a lotului național U-19. Tricolorii se reunesc la Buftea pe 30 octombrie, urmând să susțină două partide de verificare.

Alexandru Luca (CSC 1599 Șelimbăr)

Vestea convocării a fost salutată de gruparea din Șelimbăr. „Mijlocașul echipei noastre, Alexandru Luca, va participa în perioada 30 Octombrie – 2 Noiembrie la o acțiune a lotului național U-19, pregatit de Alexandru Pelici. Prestațiile consistente din acest sezon ale lui Alexandru Luca au fost răsplătite de o nouă convocare la lotul național.

«Sunt foarte fericit pentru această convocare, pentru mine este o mândrie că pot reprezenta România. Cred că această convocare este cumva oglinda muncii mele, dar nu puteam să ajung acolo fără toți cei de aici, iar pe aceasta cale aș vrea să le mulțumesc colegilor și antrenorilor», a declarat Alexandru Luca.

Fotbalistul echipei  noastre se va prezenta pe 30 Octombrie la Buftea, timp în care „tricolorii” vor susține și două meciuri de verificare, cu adversari al căror nume va fi anunțat ulterior!

În actualul sezon Alexandru Luca a bifat 769 de minute, timp în care a înscris un gol și a oferit un assist. Conform transfermarkt.com Alexandru Luca este cotat la 125.000 euro.“, a transmis CSC Șelimbăr.

CSC Șelimbăr merge la Baia Mare

Până atunci, CSC 1599 Șelimbăr va juca în deplasare la Minerul Baia Mare, duminică 23 octombrie, de la ora 11, în cadrul etapei a 11-a a Ligii a II-a.

Elevii lui Eugen Beza vin după 4 partide fără victorie, trei în camionat și una în Cupa Românei, cu Petrolul, așa că se vor folosi de prilej pentru a redescoperi bucuria succesului. Mai ales că Minerul n-a prea speriat pe nimeni în acest start de sezon, obținând doar 2 victorii, 1-0 la București, cu Metaloglobus, și 2-1 acasă cu CSM Slatina. Unde mai punem că băimărenii se va obosi în această după-amiază cu FC Argeș, într-un meci contând pentru Cupa României. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*