Alexandra Hudea, locul II la cros la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Rezultat foarte bun obținut de sportiva medieșană Maria Alexandra Hudea care s-a clasat pe locul II obținând medalia de argint la competiția de cros din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar desfășurată sâmbătă, 22 aprilie la Botoșani.

Sursa foto: Prof. Mircea Galață

Alexandra este elevă la Liceul Teoretic „Axente Sever” din Mediaș în clasa a X a. La școală este pregătită de profesoara Cîmpean Miredda iar la Clubul Sportiv Școlar Mediaș este pregătită de profesorul Ibășfălean Vasile.

„Încă o dată dacă mai este nevoie,se adeverește faptul că unde se mucește cu responsabilitate apar și rezultatele notabile. Eforturile depuse în mii de ore de pregătire sunt încununate cu lauri.

Anul acesta ca de altfel în fiecare an competițional elevii din județul nostru au adus medalii valoroase pentru sportul școlar sibian.

O felicit pe Alexandra și pe profesorii care o pregătesc,mă bucur împreună cu ei de rezultatele obținute și sunt convins ca nu se vor opri aici. Alexandra va deveni cu siguranță o ”STEA” în atletismul românesc. A declarat pentru Mesagerul de Sibiu inspectorul de educție fizică și sport, profesor Mircea Galață.

Mircea Galață este de părere că a obține performanță elevii sportivi sibieni ar trebui sprijiniți mult mai bine din punct de vedere financiar.

„Cosider că pentru a continua acest drum în atingerea performanțelor sportive tinerii sportivi sibieni trebuie sprijiniți financiar mult mai mult ca până acum. Aceștia sunt viitorii performeri ai sportului românesc și consider că doar printr-o infuzie de capital financiar acești sportivi pot aduce sportul românesc acolo unde îi este locul, respectiv în vârfurile ierarhiilor” a adăugat Mircea Galață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*