Alianță europeană

European Metal Festival Alliance (EMFA), din care face parte și ARTmania Festival, singurul eveniment din România membru al acestei inițiative internaționale, a pus în vânzare abonamente la prețul de doar 6,66 euro.

EMFA este o alianță din care fac parte 13 festivaluri independente din Europa, care și-au unit eforturile pentru a oferi fanilor rock și metal de pe continent un festival online unic, de anvergură europeană. Timp de trei zile, în perioada 7-9 august, fanii muzicii vor avea parte de un program variat de concerte oferite de peste 35 de trupe, interviuri și conținut video exclusiv ce va putea fi urmărit online, pe www.MetalFestivalAlliance.com.

Made in Sibiu

ARTmania Festival va folosi această ocazie unică pentru a susține promovarea la nivel european a produselor culturale românești și a muzicii rock din România, în continuarea eforturilor pe care le-a depus în această direcție, în ultimii doi ani, prin intermediul Romanian Music Export (primul program românesc care își asumă zona de promovare și de export muzical la nivel european, lansat de ARTmania în 2018). În acest scop, festivalul născut și crescut în Sibiu va fi prezent în cadrul EMFA cu interviuri, filmări inedite din festival sau de la înregistrările realizate pentru această ocazie.

În plus, ARTmania Festival va oferi publicului european participant la EMFA și trei concerte special înregistrate în perioada pandemiei pentru acest festival online internațional. Concertele sunt susținute de trei trupe românești, cunoscute în comunitatea rock locală și internațională (a-z): DirtyShirt, RoadkillSoda și White Walls.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*