Alianța USR PLUS: Punem sănătatea cetățenilor pe primul loc (P.E.)

O prioritate pentru Alianța USR PLUS este sănătatea cetățenilor și siguranța lor și are în programul de guvernare măsuri pentru combaterea infecțiile din spitale și creșterea calității actului medical și în acest context pandemic.

Pentru că în ultima perioadă 48% dintre bolnavii non-COVID au avut acces îngreunat sau oprit la servicii medicale esențiale (studiu Observatorul Român de Sănătate), USR PLUS susține continuarea accesului tuturor românilor la tratament (prin focus pe medicina de proximitate, acasă la pacient, telemedicina și flexibilitatea secțiilor COVID).

Măsuri USR PLUS pentru Sănătate:

  • Program Național de Modernizare a Infrastructurii din Sănătate – un fond de 1 miliard de euro pe următorii 4 ani;
  • Asigurarea accesului românilor la toate medicamentele esențiale și tratament;
  • Concursuri pentru toți managerii de spitale pentru depolitizare și profesionalizare;
  • Program de investiții pentru eliminarea infecțiilor nosocomiale din spitale.

Alianța USR PLUS va lupta în Parlamentul României pentru eliminarea corupției și a hoției pentru a putea reface școlile și  spitalele, pentru servicii publice decente, pentru relansarea economică post-criză. Toate cele 40 de angajamente din programul de guvernare USR PLUS, cu măsuri concrete și impactul bugetar, pot fi citite pe www.usrplus.ro.

 Votează USR PLUS pe 6 decembrie la alegerile parlamentare!

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”), Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*