Alianța USR PLUS Sibiu îl felicită pe Iohannis

Alianța USR PLUS Sibiu a ținut să le mulțumească sibienilor pentru mobilizare și pentru voturi, într-un mesaj public.

Cei de la USR și PLUS au reiterat susținerea pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, în turul doi.

„Rezultatul pe care l-am obținut spune multe despre actuala situație a societății, despre nevoia acută de schimbare după 3 ani de guvernare PSD, despre aderența noastră la valorile europene și despre faptul că o altfel de politică se clădește în timp. Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a asumat să ducă lupta acestor alegeri din dorința de a arăta că schimbarea este posibilă când se implică oameni onești și competenți. Miza schimbării va fi anul viitor, la alegerile locale și parlamentare. De acolo trebuie să înceapă reforma profundă care să producă efecte vizibile în viețile și comunitățile noastre. Lupta continuă și nu avem nicio îndoială că veți fi alături de noi, așa cum s-a întâmplat în ultimii 3 ani.

Îl felicităm pe domnul Klaus Iohannis pentru rezultatul obținut și îl asigurăm că în turul II al alegerilor vom fi în aceeași tabără, cum, de altfel, am fost în permanență. Așa cum au precizat liderii Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, sprijinul nostru va merge, fără rețineri, pentru un nou mandat de președinte al domnului Iohannis”, se arată în comunicatul alianței.

2 Comments

  1. Am votat Dan Bârnă pentru ca e din neamul meu pentru ca e tânăr incisiv corect și drept ca un brad -nu se clatină. Vreau un viitor pentru copiii mei.Eu am trăit prost nu mai are importanta.Măcar ei sa aibă alt viitor.

  2. scapati de acest barna care nu va duce mai departe, daca un sef de partid nou nascut se bilbiie cind e vorba de tara nu merita sa mai faca umbra in acest partid ,fiti ce -si doresc cei care v-au votat !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*