Alianța USR PLUS Sibiu: Proiectul pentru semnătura electronică, votat în unanimitate

Astăzi,  în ultima ședință de Consiliu Local din 2020, proiectul USR PLUS de introducere a semnăturii electronice în relația sibienilor cu Primăria Sibiu și serviciile publice aflate în subordinea Consiliului Local a fost votat în unanimitate.

„Adoptarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 73 reprezintă un pas important către facilitarea interacțiunii cetățenilor cu Primăria Municipiului Sibiu prin transmiterea documentelor semnate electronic atât prin intermediul portalului www.sibiu.ro, dar și prin poșta electronică (e-mail). Este primul proiect inițiat de consilierii locali USR PLUS pe care așa cum am promis îl vom urmări până la implementare”, a declarat Raul Apostoiu, inițiator al proiectului.

Apostoiu a mai cerut publicarea pe site-ul Serviciului public de Poliție Locală a Municipiului Sibiu https://politialocala.sibiu.ro/ a hotărârilor 43 și 44 adoptate astăzi, privind aplicarea Regulamentului de ridicări auto, precum și a tarifelor stabilite, deoarece în prezent acestea nu sunt afișate pe acest site.

Tot din partea USR PLUS, Diana Mureșan a solicitat ca ședințele de Consiliu să fie retransmise în direct pe site-ul Primăriei, în condițiile în care acestea nu s-au mai transmis în ultimele două luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*