Pentru că este vorba de prima masă a zilei, aceasta trebuie să conțină vitamine, minerale și compuși sănătoși pentru a începe într-un mod excelent ziua.

Micul dejun reface glucoza care a fost folosită pe timp de noapte. Aceasta contribuie la necesarul zinic de calorii și nutrienți, scrie catine.ro.

Alimente care te ajută să ai o zi productivă

Aceste alimente au o capacitate incredibilă de a contribui la necesarul zilnic de calorii și nutrienți pentru a promova o mai bună sănătate a sistemului nervos. Micul dejun poate conține pentru unele persoane o omletă cu brânză și legume, în timp ce alte preferă un bol de ovăz cu fructe.

Rolul alimentelor pe care le consumi este acela de a-ți oferi vitalitate și senzație de sațietate până la următoarea masă a zilei. De asemenea, este important să alegi alimentele pe care vrei să le consumi la micul dejun pentru a te asigura dacă primești tot aportul necesar de vitamine și minerale.

Fibrele, antioxidanții și grăsimile benefice sunt estențiale pentru o viață sănătoasă. În timp ce unele pot fi benefice pentru funcția cerebrală, altele pot ajuta să ai un nivel de concentrare și de atenție mai bun.

Continuarea AICI: