Alimentul de post toxic pentru organism. Provoacă obezitate, scleroză sau Alzheimer

Alimentul de post extrem de toxic pentru organism. Acesta poate să aibă efecte negative grave precum obezitate, Alzheimer sau scleroză multiplă.

Alimentul de post extrem de toxic pentru organism este niciunul altul, dar pateul vegetal. Deși ne dă impesia că este mai sănătos, fiind din legume, acestea este foarte nociv, notează Monitorul de Cluj.

Un studiu realizat de Infocons, în care a fost analizată componența (declarată pe etichetă) a 23 de produse tip „pate vegetal” care se găsesc în galantarele supermarketurilor din România, are concluzii alarmante, scrie evz.ro.

Alimentul de post extrem de TOXIC pentru organism. Bogat în E-uri

Pateul vegetal, acest aliment de post extrem de toxic, este bogat în E-uri și în grăsimi nesănătoase. Deci faptul că nu are ouă sau carne nu îl face atât de bun pentru noi.

El mai conține mult gluten, amidon și în exces sare. Când vine vorba de pateul vegetal comercializat ar trebui să îl eviți pe cât posibil. Dacă, totuși, îți place ideea de pate vegetal, atunci înlocuiește-l cu altul făcut în casă ce știi că are în compoziție ingrediente sănătoase.

„Pe primul loc în lista alimentelor de post nocive pun pateurile vegetale. Au un conținut ridicat de E-uri și produse sintetice, care au rolul de a imita gustul, mirosul și culoarea alimentelor din proteină animală. Este important să știm ce efecte pot avea acești aditivi asupra organimsului. Caragenanul, E407, este cunoscut că fiind un inflamator puternic, cauza multor afecțiuni. Printre patologiile pe care le determina se numără bolile digestive precum ulcer, cancer de colon și inflamarea mucoaselor intestinale”, se arată în studiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*