Amanda Coleen Williams susține un concert de excepție la Sibiu

Ambasada Statelor Unite la București invită publicul sibian la un concert de excepție al cântăreței americane Amanda Colleen Williams, câștigătoare a opt Discuri de Platină, compozitoare, textieră și promotoare pe plan internațional a drepturilor de autor și de proprietate intelectuală.

Concertul va avea loc marți, 4 decembrie, de la ora 19, la Sala Thalia.

Pe lângă albumele proprii – ”Cosmopolitan Country”, ”Revelation”, ”A Story of Love”, ”The One”, ”Little Red Hen”, Amanda Colleen Williams a compus și pentru artiști americani cunoscuți,  precum Garth Brooks, Tyler Dickerson, Alesia Nugent sau Lonesome River Band. Amanda cântă la pian, chitară, saxofon și abordează genuri muzicale variate, de la muzică clasică la jazz, pop, country, blues, fiind în același timp instructor de muzică, femeie de afaceri de succes și specialistă în drepturi de autor.

Fiică a unui cântăreț înscris în Walk Of Fame al muzicii country – Ken Williams, care a ajuns celebru dintr-un simplu muncitor cu dizabilități, având peste 140 de milioane de discuri vândute la activ -, Amanda a câștigat talentul și pasiunea pentru muzică de la tatăl său.

Accesul la acest concert este liber și se face pe baza  invitațiilor obținute de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, în limita locurilor disponibile. Invitațiile pot fi procurate de luni până joi, între orele 10,00-12,00 și 13,00-16,00. Concertul va fi urmat de discutii cu publicul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*