Amical: CSC 1599 Șelimbăr – CSM Slatina 2-2 (0-0)

CSC 1599 Șelimbăr a încheiat, fără victorie, seria amicalelor din perioada premergătoare noului sezon. A încheiat la egalitate, astăzi, 2-2 (0-0) cu CSM Slatina, echipă nou promovată în Liga 2.

foto: facebook/CSC Selimbar

„Călăreții roșii“ au avut din nou avantaj pe tabelă, la fel ca-n ultimele două jocuri, de această dată chiar de două ori. Au punctat Alexandru Dandea, apoi Alexandru Ciocâlteu, de fiecare dată echipa adversă reușind egalarea.

Eugen Beza a început cu: Mitrovic – Monea, Al. Dandea, Natea, Arhirii – Curtean, Boboc, Al. Luca – Ciocâlteu, Manole, Gele. După pauză, antrenorul echipei noastre a rulat tot lotul.

Proaspăt sosit la gruparea din Șelimbăr, atacantul francez Jordan Gele a fost folosit de Eugen Beza în formula de start. Acesta a fost transferat zilele trecute de la Rapperswil Jona (Liga a III-a, Elveția). „Născut pe 16.09.1992, Jordan Youri Gele a fost un jucător important pentru gruparea din Elveția,  reușind să înscrie nu mai puțin de 38 de goluri în 58 de meciuri, timp în care a furnizat și 13 assist-uri, iar sosirea la Șelimbăr este considerată o nouă provocare pentru Jordan Gele.«Dorința mea pentru acest sezon este să ajut echipa înscriind cât mai multe goluri și de asemenea să ofer cât mai multe pase de gol pentru ca jocul colectiv să funcționeze cât mai bine.», a declarat Jordan Gele.

A fost ultimul amical al CSC 1599 Șelimbăr înainte de startul într-un nou sezon de Liga 2. Echipa noastră joacă în prima etapă sâmbătă 6 august, de la ora 11, pe teren „propriu“ la Rm. Vâlcea, urmând să întâlnească FC Brașov.

CSC 1599 Șelimbăr a încheiat așadar fără victorie seria partidelor de verificare disputate în perioada premergătoare celui de-al doilea sezon consecutiv în Liga2:

0-2 (0-0) cu FK Orenburg (echipă proaspăt promovată în Prima Ligă din Rusia)

2-2 (1-1) cu Adanaspor (prima ligă din Turcia)

1-3 (1-1) cu Pendikspor (echipă de liga secundă din Turcia)

1-2 (1-0) cu Ripensia Timișoara (Liga2)

1-2 (1-0) cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu (Liga2)

2-2 (1-1) cu CSM Slatina (nou promovată în Liga2)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*